HET AMSTERDAMS - BROMFIETHUIS
1068 ML Amsterdam (Osdorp)

Scooter lease

slider-lease

Scooter Lease bij het Amsterdams Bromfietshuis

Het Amsterdams Bromfietshuis biedt verschillende betalingsmogelijkheden. De aanschaf van een scooter of brommer kan een grote zijn die makkelijker op te brengen is als dit in termijnen kan worden betaald. Het Amsterdams Bromfietshuis wil zijn klanten hier graag mee helpen met een financiering op maat. Zo kan er worden gekozen voor een gedeelte financiering waar slechts een deel van de aanschaf als financiering wordt betaald of het volledige bedrag in termijnen. Onderstaand vind u een aantal van de financieringen die wij u aan kunnen bieden.

Comfort lease
Wilt u in termijnen betalen? dan kunnen wij u de comfort-lease aanbieden. Hierbij kunt u kiezen uit een financiering van 36, 48 60 of 72 maanden en betaald u maandelijks een vooraf vast afgesproken bedrag en rentepercentage. Ook kunt vooraf een aanbetaling doen of tussentijds vervroegd aflossen .

Wat heeft u nodig ?
Om een aanvraag te kunnen doen moet u minimaal 18 jaar zijn en heeft u een geldig legitimatie bewijs nodig en een bank/ giro pas. De uitslag is normaal na 5 tot 10 minuten, mocht u worden afgewezen dan kunt u de reden daarvan schrijftelijk opvragen. Als de aanvraag word goedgekeurd kunnen wij de scooter voor u op een afgesproken datum leveren met de door u uitgezochte accessoires.

Heeft u vragen en/of opmerkingen neemt u dan contact op via het contactformulier!