HET AMSTERDAMS - BROMFIETSHUIS
Jan Olphert Vaillantlaan 1, 1086XZ Amsterdam (Zeeburg)

Scooter lease

U least al een nieuwe scooter vanaf € 1.50 per dag (1)

Scooter Lease bij het Amsterdams Bromfietshuis

Lease een scooter

Wilt u een scooter gaan leasen? De aanschaf ervan kan behoorlijk groot zijn. Deze is makkelijker op te brengen als het bedrag in termijnen kan worden betaald. Het Amsterdams bromfietshuis biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan. Wij helpen graag met een financiering op maat. Zo kan er worden gekozen voor een gedeelde financiering, waarbij slechts een deel van de aanschaf als financiering wordt betaald. Of u betaalt het volledige bedrag in termijnen. Kortom, leasen biedt op verschillende manieren mogelijkheden. Kom ook bij ons een scooter leasen!

Zo verloopt het leasen van een scooter

Wilt u in termijnen betalen? Dan kunnen wij u de comfort-lease aanbieden. Hierbij kunt u kiezen uit een financiering van 36, 48, 60 of 72 maanden en betaalt u maandelijks een vooraf vast afgesproken bedrag en rentepercentage. Ook kunt vooraf een aanbetaling doen of tussentijds vervroegd aflossen. Om een aanvraag te kunnen doen moet u minimaal 18 jaar zijn, heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig en een bank/giropas. De uitslag is normaal na 5 tot 10 minuten bekend. Mocht u worden afgewezen, dan kunt u de reden daarvan schriftelijk opvragen. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, dan kunnen wij de scooter voor u op een afgesproken datum leveren, inclusief de door u uitgezochte accessoires. Vraag ons naar meer mogelijkheden en voordelen van leasen!

De specialist in scooters

Voor het leasen van een scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke scooter het beste aan uw wensen voldoet. Wij hebben al jaren ervaring met het leasen van scooters. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het leasen van een scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen.

scooter leasen

Besluit ook een scooter te gaan leasen

Overweegt u ook een scooter via lease aan te schaffen? Breng dan een bezoekje aan onze scooterwinkel. Hier ziet u meteen alle modellen staan en kunt u geheel vrijblijvend geadviseerd worden over de verschillende financieringen. Leasen is een prima oplossing voor bijvoorbeeld vervoersbedrijven of andere organisaties waarbij veel gereden en/of bezorgd wordt. U bereikt ons door te bellen naar 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Wij zijn benieuwd wat voor een soort scooter u wilt leasen.