HET AMSTERDAMS - BROMFIETSHUIS
Jan Olphert Vaillantlaan 1, 1086XZ Amsterdam (Zeeburg)

Schadeherstel .

dsc_0382

Als U schade met U scooter oploopt kunt U bij ons terecht voor een prijsopgave of schade taxatie  .

Een schade is vaak erg ingewikkel daarom helpen wij U dan ook graag met Ook met invullen van de schade formulieren of bellen met U verzekering  het is dan ook raadzaam om de  kentekengegevens  en verzekering polis en de eventuele aankoop papieren van de scooter bij U heeft .

Bij Schade’s boven de 500 euro schakelt de verzekering vaak een expert in deze kan dan beoordelen of de door U geclaimde schade juist is .

Steeds vaker hebben verzekeringen reparatie plicht om fraude tegen te gaan

Wij taxeren en repareren voor de meeste verzekerings maatschappijen  zoals  Unigarant , Achmea , Univee , SNS  , Voogd en ASR  etc.. .

U kunt bij ons terecht met U Brom Snor of motorscooter  Kymco,  Sym , Vespa , Piaggio  , Yamaha , Honda   maar elektrische scooter zijn mogelijk

Ook kan bij een volledig casco verzekering de rekening (onder aftrek van het eigen risico)  bij U verzekering declareren zodat U het zelf niet hoeft voor te schieten .

De taxatie kosten zijn 10% van de schade met een maxima van € 100.00  deze worden dan verrekent met de reparatie of aanschaf van nieuwe scooter.

Tijdens de schade reparatie hebben wij leenscooters zodat U mobiel blijft.

Voor Meer informatie kunt Bellen met de winkel