HET AMSTERDAMS - BROMFIETSHUIS
Jan Olphert Vaillantlaan 1, 1086XZ Amsterdam (Zeeburg)

Tweedehands scooters

Neem een kijkje tussen onze gebruikte scooters

Bent u op zoek naar goede, tweedehands scooters? Breng dan een bezoekje aan Het Amsterdams bromfietshuis. Wij verkopen de beste merken, waaronder Vespa, Peugeot en Yamaha. Daarnaast bieden we gewone-, elektrische- en motorscooters aan. Onze tweedehands exemplaren doen niet onder voor de allernieuwste varianten. U kunt er bovendien voor kiezen uw gewenste scooter te kopen of te leasen. Bekijk snel ons aanbod tweedehands scooters!

Koop een tweedehands variant voor een eerlijke prijs

Naast een interessante collectie nieuwe modellen, vindt u bij ons een mooi assortiment aan tweedehands exemplaren. Dit zijn geen afgetrapte, afgedankte scooters, maar bewezen kwaliteitsproducten waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven. Wij bieden enkel de beste merken aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een:

  • Sym
  • AGM
  • Vespa
  • Kymco
  • Piaggio
  • Yamaha
  • Peugeot

Uiteraard vragen wij voor de tweedehands varianten zeer eerlijke prijzen. Omdat wij RDW erkend en BOVAG gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van een betrouwbare deal. Om dit u nog duidelijker te maken, verkopen wij onze gebruikte scooters inclusief het rijklaar maken, 2/3 jaar fabrieksgarantie en een kenteken. En heeft u uw eerste 500 kilometer erop zitten? Dan bieden wij u een volledig gratis onderhoudsbeurt aan! U begrijpt, een scooter kopen bij ons staat garant voor veel en veilig rijplezier. En dat voor een erg betaalbare prijs.

Bekijk ons aanbod tweedehands scooters

Bent u op zoek naar betaalbare scooters? Neem dan een kijkje tussen onze tweedehands exemplaren. Deze varianten zijn nog van zeer goede kwaliteit, zijn prima onderhouden en volledig rijklaar gemaakt door onze vakmensen. Zo maken wij het u uiterst eenvoudig. U kiest uw favoriete model uit, voltooit de aankoop en geniet vervolgens van een prima vervoermiddel! Heeft u nog vragen? Bel naar 020-6191938 of mail naar info@bromfietshuis.com. Wij helpen u graag aan een prima tweedehands scooter.