HET AMSTERDAMS - BROMFIETSHUIS
Jan Olphert Vaillantlaan 1, 1086XZ Amsterdam (Zeeburg)

Inkoop scooters

Scooter inkoop

Wilt u graag uw oude scooter verkopen? En wilt u er dan weer een nieuwe voor in de plaats kopen, of niet? Het Amsterdams Bromfietshuis houdt zich ook bezig met de scooter inkoop van allerlei merken scooters. U kunt de scooter bij ons komen inruilen of hem aan ons verkopen. Bent u bang dat wij niet geïnteresseerd zijn in uw voertuig? Vaak zijn wij, ook als het voertuig wat schade heeft, bereid hem van u over te nemen. Wij kunnen immers, als scooterspecialist, als geen ander beoordelen wanneer een oud model nog kan worden doorverkocht.

Wij zijn geïnteresseerd in deze merken voor inkoop

Wilt u een scooter aan ons verkopen? U mag hem langsbrengen tijdens openingstijden of eerst even contact opnemen via telefoon of email. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de scooter langs te brengen? Dan komen wij hem graag bij u ophalen, waar u ook woont in Nederland. Wij zoeken gebruikte snor- of bromscooters van deze merken:

  • Sym
  • Vespa
  • Kymco
  • Piaggio
  • Yamaha

Vergeet u niet ook de aankooppapieren mee te nemen?

Dé speciaalzaak in inkoop en verkoop van scooters

Voor het verkopen van uw oude scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Wij zijn gespecialiseerd in inkoop en verkoop van scooters. Kom gerust bij ons langs in de winkel. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor scooter inkoop én verkoop

Kunt u het toch niet laten weer een nieuwe scooter aan te schaffen? Het Amsterdams Bromfietshuis verkoopt allerlei modellen van wel 10 verschillende merken, zowel nieuw als occasion. En zoekt u een speciaal type, misschien een motorscooter of elektrische scooter? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Loop dus niet te snel de deur uit na het verkopen van uw oude scooter. Misschien kunt u, dankzij de goede inruilwaarde van uw oude voertuig, de nieuwe voor een mooie prijs kopen! Bel voor meer informatie over scooter inkoop naar 020-6191938 of mail naar info@bromfietshuis.com.

dsc_0389

rdw-logos