• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Verzekeren

  Vergeet niet uw scooter op tijd te verzekeren

  Vergeet u niet uw scooter te verzekeren als u er net één heeft aangeschaft? Ook al is hij tweedehands, u bent verplicht om voor elk motorvoertuig een WA-verzekering af te sluiten. Zo wordt de schade die u als bestuurder veroorzaakt tijdens bijvoorbeeld een ongeluk gedekt door de verzekering. Bij Het Amsterdams Bromfietshuis kunt u voordelig een WA-verzekering afsluiten van Unigarant. Bij ons kunt u uw scooter optimaal laten verzekeren.

  Een scooterverzekering van Unigarant

  Het Amsterdams Bromfietshuis biedt graag verzekeringen aan van Unigarant, want dit bedrijf biedt al vanaf € 35,- per jaar een WA-verzekering aan. Het hangt natuurlijk wel van een aantal factoren af hoeveel u moet betalen voor uw scooterverzekering. Om wat voorbeelden te noemen: waar woont u, hoe oud bent u en wat is de nieuwwaarde van het voertuig? Zorg er voor dat u altijd uw kentekenbewijs, rijbewijs (of bromfietscertificaat) en een bank- of giropas meeneemt als u uw scooter wilt verzekeren. Dan hebben we alles in no-time geregeld en kunt u eindelijk met de scooter de weg op!

  Verzekeren

  Laat uw scooter optimaal bij ons verzekeren

  Wilt u niets over het hoofd zien als het gaat om het verzekeren van uw scooter? Vraag ons dan ook naar de mogelijkheid een diefstalverzekering en/of all-risk verzekering aan te schaffen. Dit raden we in ieder geval aan als u een nieuwe scooter heeft aangeschaft. Vindt u het fijn om de premie van de verzekering in één keer te betalen of liever gespreid over het jaar? Unigarant biedt meerdere betalingsmogelijkheden aan. Kom snel bij ons langs om alles te regelen. Maak een afspraak via 020-6191938 of mail ons op info@bromfietshuis.com. Kies voor een scooterverzekering van Unigarant, u zult er geen spijt van krijgen!