HET AMSTERDAMS - BROMFIETHUIS
1068 ML Amsterdam (Osdorp)

Sym scooter

Wij verkopen SYM scooters

Wilt u een SYM scooter kopen? Wij verkopen allerlei nieuwe en occasion modellen van dit merk. Wist u dat wij ook motorscooters en elektrische scooters van SYM verkopen? En dat wij u, als full-service scooterbedrijf, kunnen helpen van A tot Z? Dus ook als het gaat om een verzekering, accessoires of schadeherstel? Genoeg reden om uw scooter bij Het Amsterdams Bromfietshuis te kopen!

Wat informatie over SYM

SYM scooters worden sinds 2004 geproduceerd door Sanyang Motor in Taiwan. Naast scooters houdt het merk zich ook bezig met de productie van auto-onderdelen voor Hyundai. Het merk SYM wordt steeds populairder omdat hun voertuigen worden verkocht voor een voordelige prijs. Verder zijn er steeds meer scooteronderdelen en -accessoires van dit merk te krijgen. Een populair model is de Mio. Een ander voorbeeld is de SYM X-Pro, die ook wel de ‘bezorgscooter’ wordt genoemd. Ideaal als u voor een bedrijf producten moet bezorgen, omdat dit model een extra grote opbergruimte heeft!

Dé Sym scooter specialist

Voor een Sym scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke Sym scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een Sym scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

Occasion of nieuw?

Heeft u op dit moment niet zoveel geld te besteden? Het Amsterdams Bromfietshuis verkoopt zowel occasions als nieuwe scooters van SYM. Wat uw budget dus ook is, bij ons vindt u de juiste scooter! Is het bedrag alsnog te hoog om in één keer te betalen? Maak dan gebruik van onze lease optie. Via onze Comfort Lease kunt u precies de juiste betalingstermijn uitkiezen die past bij uw situatie. Weet u al welk model u wilt kopen of kunt u nog wat advies gebruiken? Als u zo snel mogelijk ergens wilt komen, is een motorscooter misschien een goed idee. Helemaal als u lange afstanden moet afleggen. Wilt u ook aan het milieu denken? Kijk dan eens of een elektrische scooter bij u past. Maak snel een afspraak door ons te bellen op 020-6191938 of door te mailen naar info@bromfietshuis.com. Voor u het weet heeft u precies de juiste SYM scooter gevonden!

DutchEnglishGerman