• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Elektrische scooter

  Wij verkopen elektrische scooters

  Zit u er over na te denken een elektrische scooter aan te schaffen? Het Amsterdams Bromfietshuis verkoopt dit type scooter van de merken Goodyear, Kymco, Lifan, Peugeot, Piaggio en Sym. Er komt steeds meer aandacht voor elektrische voertuigen en dat zie je terug in het aantal scooterfabrikanten dat deze modellen bouwt. Welk merk scooter heeft uw voorkeur?

  De voordelen van een scooter die rijdt op elektriciteit

  Het rijden op een elektrische scooter heeft meerdere voordelen: geen stankoverlast of geluidsoverlast, aanzienlijk lagere verbruikskosten en het is natuurlijk goed voor het milieu. In plaats van benzine verbruikt u elektriciteit en dit is vaak veel goedkoper: voor het volledig opladen van de accu betaalt u tussen de 20 en 40 eurocent. Dit type scooter heeft geen verbrandingsmotor, maar een elektrische motor (elektromotor) en ook dit heeft veel voordelen. Een elektromotor heeft geen startproblemen en is altijd klaar voor gebruik. Verder hoeft dit type motor niet, zoals een benzinemotor, worden onderhouden. Het enige onderhoud aan een scooter die rijdt op elektriciteit draait om de banden, remmen en de accu.

  Elektrische scooter

  Elektrische scooter nodig?

  Voor een elektrische scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke elektrische scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een elektrische scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

  Tips voor eerste gebruikers

  Rijdt u voor het eerst op een elektrische scooter? Wees u er dan wel goed van bewust dat u, net als fietsers, geen geluid maakt en daardoor minder opvalt voor andere weggebruikers. Zorg dus dat u regelmatig toetert onderweg. Verder is het belangrijk te beseffen dat u met een volle accu 100 km kan afleggen. U heeft dus een kortere actieradius met dit type scooter. Wilt u langskomen om onze elektrische modellen te bekijken? Maak een afspraak via 020-6191938 of mail ons op info@bromfietshuis.com. De medewerkers van Het Amsterdams Bromfietshuis helpen u graag bij de aanschaf van zo’n moderne scooter!