HET AMSTERDAMS - BROMFIETHUIS
1068 ML Amsterdam (Osdorp)

Kymco scooter

Wij verkopen Kymco scooters

Bent u op zoek naar een mooie Kymco scooter? Wij verkopen zowel nieuwe als occasion scooters van dit merk. Mogen wij u helpen met het maken van een keus? Zit u te denken aan een speciaal model, bijvoorbeeld een motorscooter? En heeft u verder nog iets nodig? Het Amsterdams Bromfietshuis kan u overal mee helpen: aanschaf, een eventuele betalingsregeling, een verzekering, accessoires, etc. Kom dus snel zo’n mooie scooter van Kymco bij ons uitzoeken!

Wat informatie over Kymco

Kymco scooters worden gemaakt in Taiwan, door een bedrijf dat verder ook nog motorfietsen en quads bouwt. Ze maakten eerst scooters namens Honda, maar vanaf 1992 maakten ze officieel gebruik van de merknaam Kymco. Het merk is populair onder scootergebruikers, omdat het aantrekkelijke voertuigen verkoopt tegen een gunstige prijs. Het Taiwanese bedrijf produceert en ontwerpt zelf elk onderdeel van de scooter en is daardoor in feite zelfvoorzienend. Dit wordt zeer gewaardeerd door hun klanten.

Kymco scooter specialist

Voor een Kymco scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke Kymco scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een Kymco scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

Welk model kiest u?

Voor welk type Kymco scooter gaat u? Eentje voor de korte afstanden? Of juist eentje die wat langer kan rijden en harder kan gaan? Misschien is een motorscooter dan wel iets voor u. Denk er dan wel aan dat u misschien een ander rijbewijs moet hebben, namelijk een motorrijbewijs. En heeft u wel wat geld om uit te geven of bent u nog druk aan het sparen? Vraag dan naar de mogelijkheid een scooter te leasen. Wij bieden meerdere betalingsopties, zodat iedereen in zijn eigen tempo zijn voertuig kan afbetalen. Wilt u sowieso liever een occasion Kymco? Ook dan bent u bij Het Amsterdams Bromfietshuis op de juiste plek. Vergeet u niet ook een goede scooterverzekering bij ons af te sluiten? Maak snel een afspraak via 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een mooie scooter!

DutchEnglishGerman