HET AMSTERDAMS - BROMFIETHUIS
1068 ML Amsterdam (Osdorp)

Peugeot scooter

Koop uw Peugeot scooter bij ons

Wilt u graag een Peugeot scooter kopen? Het Amsterdams Bromfietshuis verkoopt meerdere modellen van dit beroemde scootermerk. Waar moet uw scooter aan voldoen? En weet u al of u kiest voor een motorscooter of een elektrische scooter? Onze medewerkers geven u graag advies over welk type scooter van Peugeot bij u past. Wist u dat wij ook occasion scooters verkopen?

Peugeot maakt al motorvoertuigen sinds 1890

Het Franse industriële imperium Peugeot is in 1810 opgericht. In 1890 bouwden ze hun eerste auto en in 1954 de eerste Peugeot scooter. Dit beroemde Franse merk verkoopt tegenwoordig verschillende scootermodellen, waaronder de Django, de Speedfight4 en de Motorscooter. Ze staan ook bekend om hun Metropolis lijn, een aantal driewielige scooters, en gaan dus duidelijk mee met hun tijd. Sinds een aantal jaar hebben ze ook een elektrische scooter, de E-Vivacity.

Peugeot scooter?

Voor een Peugeot scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke Peugeot scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een Peugeot scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

Maak een keus uit ons ruime aanbod

Welk type scooter past het best bij u? En hoeveel bent u bereid uit te geven? Het Amsterdams Bromfietshuis verkoopt verschillende nieuwe en occasion modellen van Peugeot. Wilt u grote afstanden afleggen met uw voertuig? Dan is een motorscooter misschien wel iets voor u. Een motorscooter heeft namelijk een grotere cilinderinhoud en gaat daardoor ook harder dan een doorsnee scooter. Of gaat het u om korte ritjes in de buurt? Misschien is een elektrisch model dan wel het overwegen waard. Ideaal als u een bijdrage wilt leveren aan het milieu én wilt besparen op benzinekosten. Meer weten over onze voertuigen? Bel naar 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Mist uw tweedehands Peugeot scooter nog wat? Misschien een modern alarmsysteem of slot? Wij helpen u graag met het updaten van uw scooter, zodat u hem overal veilig kunt achterlaten!

DutchEnglishGerman