• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Piaggio scooter

  Koop uw Piaggio scooter bij ons

  Wilt u graag een Piaggio scooter kopen? De medewerkers van Het Amsterdams Bromfietshuis geven u graag advies over dit bekende merk scooter. Welke kleur zoekt u en heeft u nog bepaalde wensen? Onze full-service scooterzaak verkoopt verschillende modellen Piaggio’s. Vindt u een nieuwe iets te duur? Kijk dan gauw bij onze occasions, want ook daar verkopen wij regelmatig scooters van dit merk.

  Een oud, betrouwbaar merk

  Piaggio is al een heel oud Italiaans merk. Het originele bedrijf werd opgericht in 1882 en was een fabriek waar scheepsbenodigdheden werden geproduceerd. Daarna splitste het bedrijf zich op in allerlei branches, waaronder vanaf 1961 ook de tweewielersector. Ze hebben vanaf die tijd een aantal zeer succesvolle vervoersmiddelen op de markt gebracht. Het begon allemaal met de Ciao en twintig jaar later de Sfera, de eerste scooter met kunststof bodywork. Sindsdien is de ontwikkeling snel gegaan. Inmiddels maakt Piaggio naast allerlei standaard modellen scooters en brommers zelfs ook hybride en driewielige scooters.

  Piaggio scooter

  Piaggio scooter nodig?

  Voor een Piaggio scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke Piaggio scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een Piaggio scooter kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

  Motorscooter of elektrische scooter?

  Iedereen wil een ander model scooter. Dit kan verschillende redenen hebben: budget, reisafstand, omgeving, milieu, etc. Welk type Piaggio scooter past bij u? Een motorscooter gaat harder in het verkeer en u kunt er harder mee rijden. Dit komt omdat de cilinderinhoud van de motor groter is. U heeft er echter wel vaak een motorrijbewijs voor nodig. Een elektrische scooter is beter voor het milieu en geeft minder geluidsoverlast. Verder zijn ze ook veel goedkoper dan een benzinescooter: voor 1 keer volledig opladen betaalt u tussen de 20 en 40 eurocent. Piaggio verkoopt verschillende modellen scooters, zowel occasion als nieuw. Meer weten? Bel naar 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Wij helpen u graag met het vinden van precies de juiste Piaggio scooter!