• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Scooter Amsterdam

  Uw adres in Amsterdam voor de beste scooters

  Wilt u een scooter kopen, leasen of verkopen in Amsterdam? Kom dan naar Het Amsterdams bromfietshuis. Wij hebben zowel nieuwe als tweedehands scooters op voorraad staan en we verlenen diensten in scooter reparatie. Onze monteurs zijn volledig opgeleid. Wij zelf zijn BOVAG gecertificeerd en RDW erkend. Waar mogen wij u mee helpen? Breng direct een bezoekje aan onze scooterwinkel in Amsterdam!

  Kom bij ons een scooter kopen

  Bent u op zoek naar een nieuwe scooter? Bij ons in Amsterdam kunt u precies die scooter kopen waar u behoefte aan heeft. Wij hebben zowel nieuwe modellen als tweedehands scooters. Uiteraard verkopen wij alleen scooters van topkwaliteit, of u nou gaat voor een nieuw of tweedehands exemplaar. Heeft u behoefte aan een scooter, een motorscooter of een elektrische scooter? Nu er steeds meer elektrisch gereden wordt in Amsterdam, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Kijk gerust eens rond in onze grote collectie (elektrische) scooters en laat u desgewenst adviseren door onze enthousiaste en ervaren medewerkers.

  Elektrische scooter

  Ontdek onze merken in Amsterdam

  Heeft u een bepaalde voorkeur voor een specifiek scootermerk? Bij ons kunt u een scooter kopen van onder andere de volgende merken:

  • Sym scooter
  • Vespa scooter
  • Kymco scooter
  • Piaggio scooter
  • Peugeot scooter

  Elk merk heeft zijn eigen kenmerken qua uiterlijk, eigenschappen en gebruik. Laat u alvast inspireren door ons online aanbod of kom een proefritje maken door Amsterdam.

  Als u een scooter wilt leasen in Amsterdam

  Naast een scooter kopen, kunt u bij ons ook een scooter leasen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan. Wij stellen graag een financiering op maat voor u op. Vraag ons ook naar onze Comfort Lease. Dit houdt in dat u kiest voor een financiering van 36, 48, 60 of 72 maanden. Deze betaalt u maandelijks af volgens een vooraf vast afgesproken bedrag en rentepercentage. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om vooraf een aanbetaling te doen of tussentijds vervroegd af te lossen. Op die manier kunt u zonder problemen één van onze scooters leasen in Amsterdam.

  Benader onze scooter inkoop als u uw scooter wilt verkopen

  Bij ons kunt u niet alleen scooters kopen, wij beschikken ook over een inkoop van tweedehands scooters. Dus heeft u een Vespa scooter, Piaggio scooter, Kymco scooter of Sym scooter die u wilt verkopen? Dan is het zeker verstandig een bezoekje aan ons bromfietshuis in Amsterdam te brengen. Zelfs als uw scooter kleine defecten, mankementen of ietwat schade heeft, zijn wij geïnteresseerd in een inkoop. Bovendien is er bijna altijd wel een inruil mogelijk. Wij zijn graag uw professionele en betrouwbare partner als u uw tweedehands scooter wilt verkopen.

  Kies voor een degelijke scooterverzekering

  Wist u dat het verplicht is uw brommer of scooter te verzekeren? Bij ons kunt u uw nieuwe of tweedehands scooter laten verzekeren. Wij bieden een scooterverzekering aan van Unigarant. Deze verzekering heeft zeer aantrekkelijke polisvoorwaarden, zodat u altijd goed verzekerd de weg op gaat in Amsterdam en omstreken. Hoeveel deze scooterverzekering u gaat kosten, hangt af van een aantal factoren. Denk aan de nieuwwaarde van uw scooter, uw woonplaats, uw leeftijd en eventuele schade aan uw scooter. Als u uw scooter laat verzekeren bij ons, dan hebben wij het volgende van u nodig:

  • Een kentekenbewijs
  • Een bank- of giropas
  • Rijbewijs of bromfietscertificaat

  De aanvraag voor uw scooterverzekering wordt online aangemeld. Daarna kunt u direct verzekerd wegrijden in Amsterdam.

  Plan een scooter reparatie in Amsterdam in

  Heeft u schade aan uw scooter? Of is het tijd voor grondig onderhoud? Neem dan contact met ons op voor een uitvoerige scooter reparatie. Uw scooter functioneert pas echt comfortabel en veilig in Amsterdam als deze goed onderhouden wordt. Bovendien voorkomt u hiermee mankementen, defecten en ongelukken. En vergeet niet dat de inruilwaarde van een optimaal onderhouden scooter een stuk hoger is! In onze eigen werkplaats verzorgen wij zowel kleine als grote reparaties aan scooters. Kleine scooter reparaties, zoals het vervangen van een lampje of band of het plaatsen van een accu, kunnen we verrichten terwijl u wacht. Maak hiervoor een afspraak bij ons in Amsterdam, zodat wij genoeg tijd in kunnen ruimen voor deze scooter reparatie.

  Bezoek ons in Amsterdam voor uw scooter

  Kortom, wilt u een nieuwe of tweedehands scooter kopen of leasen in Amsterdam? Wilt u uw eigen scooter graag verkopen? Of bent u op zoek bent naar een elektrische scooter, een degelijke scooterverzekering of een grondige scooter reparatie? Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Of kom spontaan bij ons langs tijdens onze openingstijden. Dan kunt u direct ons mooie assortiment aan tweedehands Vespa, Peugeot, Piaggio, Kymco en Sym scooters zien staan. Waarmee rijdt u straks weg in Amsterdam?