HET AMSTERDAMS - BROMFIETSHUIS
Jan Olphert Vaillantlaan 1, 1086XZ Amsterdam (Zeeburg)

Scooter kopen

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Wilt u een nieuwe scooter kopen? Bij Het Amsterdams bromfietshuis kunt u terecht voor de mooiste nieuwe en tweedehands scooters. Bent u op zoek naar gewone scooters, elektrische scooters of misschien een motorscooter? Bij ons vindt u ze allemaal. Breng direct een bezoekje aan onze scooterwinkel. U bent bij ons gegarandeerd van het kopen van een topproduct, want wij zijn BOVAG gecertificeerd en RDW erkend. Kortom, kom vandaag nog bij ons een nieuwe scooter kopen!

Het kopen van uw ideale scooter doet u bij ons

Wij bieden in onze scooterwinkel een enorme collectie aan scooters aan. Zo zit er voor iedereen wel een passend exemplaar tussen. Voor elke prijs hebben wij een geschikte variant. Bij ons staan de nieuwste modellen en elektrische scooters. Maar u vindt bij ons ook een ruim assortiment aan bewezen en betaalbare tweedehands varianten. En dan zijn er nog de aanbiedingen. Deze scooters schaft u aan inclusief kenteken, het rijklaar maken en 2/3 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast krijgt u ook nog eens een gratis onderhoudsbeurt nadat u er 500 kilometer mee heeft gereden. In onze scooterwinkel treft u scooters aan van onder andere de volgende merken:

  • Sym
  • AGM
  • Vespa
  • Kymco
  • Piaggio
  • Yamaha
  • Peugeot

Heeft u al een voorkeur voor een bepaald model dat u zou willen kopen? Laat het ons weten!

Dé ervaren speciaalzaak

Voor een nieuwe scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke scooter het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een scooter kunt u direct met ons bellen. Onze medewerkers adviseren u graag.

Kom bij ons uw scooter kopen

Wilt u een nieuwe scooter aanschaffen? Kijk dan direct welke nieuwe en tweedehands modellen u bij ons kunt kopen. Wenst u meteen een scooterverzekering voor uw nieuwe scooter af te sluiten? Geen probleem! Bel naar 020-6191938 of mail naar info@bromfietshuis.com. Bij ons kunt u precies die scooter kopen die aan al uw wensen voldoet.