HET AMSTERDAMS - BROMFIETHUIS
1068 ML Amsterdam (Osdorp)

Scooter reparatie

Tijd voor een scooter reparatie?

Zoekt u een betrouwbare werkplaats voor een scooter reparatie? Heeft u een platte band of is er iets met uw accu? Of heeft uw voertuig het helemaal begeven? Wat er ook aan de hand is, de vakkundige monteurs van Het Amsterdams Bromfietshuis helpen u graag met de taxatie en/of reparatie van uw scooter.

Schadetaxatie van uw scooter

Het is vaak belangrijk voor de verzekering om de schade aan uw scooter te laten taxeren. Het kan immers zo zijn dat u niet schuldig bent aan deze schade. Wij voeren taxaties en reparaties uit voor de meeste verzekeringsmaatschappijen, bijvoorbeeld Unigarant, Achmea en Univé. Schade kan een ingewikkelde zaak zijn en daarom helpen wij u ook graag met invullen van formulieren voor de verzekering en nemen wij eventueel voor u contact met hen op. Zo weet u zeker dat alles zo goed mogelijk wordt gedocumenteerd. Berekenen wij dat de schade boven de 500 euro uitkomt? Dan schakelt de verzekering zelf vaak een taxateur in om de schade nog eens te beoordelen.

Scooter reparatie nodig?

Voor een scooter reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor de reparatie. Voor meer informatie kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

Kies voor onze vakkundige scooter reparatie

Omdat wij heel veel merken scooters en brommers verkopen, weten wij ook heel veel van de reparatie van deze merken. Dus heeft u bijvoorbeeld een scooter van het merk Kymco, Vespa, Piaggio of Honda? Voor deze en nog vele andere merken kunt u gerust bij onze monteurs terecht. Ons personeel is altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de scooterbranche, want ze ontvangen regelmatig bijscholing van scooterfabrikanten. Wilt u het liefst wel weer gelijk de weg op terwijl wij bezig zijn met de reparatie? Als u vaste klant bij ons bent (en 21 jaar of ouder), kunt u een leenscooter bij ons huren voor 10 euro per dag. Meer weten over reparatie bij Het Amsterdams Bromfietshuis? Bel naar 020-6191938 of stuur een mail naar info@bromfietshuis.com. Wij helpen u graag!

DutchEnglishGerman