• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Vespa scooter

  Een mooie Vespa kopen?

  Wilt u een Vespa scooter kopen? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Het Amsterdams bromfietshuis. Wij hebben zowel een collectie tweedehands Vespa’s als de allernieuwste modellen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Laat het ons weten en ontdek welke varianten u bij ons kunt kopen. Wij hebben van dit bijzondere merk zowel gewone scooters als motorscooters. Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en besluit ook een Vespa te kopen!

  Besluit dit bewezen merk te kopen

  Erg verstandig dat u besluit een scooter te kopen van dit bewezen merk. Met haar klassieke modellen en moderne techniek is dit merk al jaren toonaangevend in de scooterbranche. Vespa wordt niet voor niets de Mercedes onder de scooters genoemd. De eerste scooters van dit Italiaanse bedrijf stammen al uit de jaren ‘40. De modellen Sprint en Primavera zijn de opvolgers van de bekende Lx en S. Wenst u een proefrit te maken op een variant van dit merk? Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen, mogelijkheden en varianten? Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze enthousiaste medewerkers. Zij helpen u graag uw ideale Vespa te kopen.

  Vespa scooter

  Dé Vespa specialist

  Voor een nieuwe Vespa bent u bij ons aan het juiste adres. Het Amsterdams bromfietshuis is al sinds 1993 de motor-, brom- en snorscooter speciaalzaak in Amsterdam. Wij zijn een door BOVAG gecertificeerd en RDW erkende speciaalzaak. Samen met u bekijken wij welke Vespa het beste aan uw wensen voldoet. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in ons ruime aanbod op de website. Voor meer informatie over het kopen van een Vespa kunt u direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag.

  Kom bij ons een Vespa scooter kopen

  Wordt u ook altijd zo blij als een scooter van dit merk voorbij komt rijden? Wees dan voortaan zélf degene die plaatsneemt op zo’n prachtig vormgegeven exemplaar. Of u nou kiest voor een nieuwe of tweedehands variant: alles wat u bij ons kunt kopen is van topkwaliteit. Ook als u een tweedehands model aanschaft, maken wij deze volledig rijklaar voor u. En vergeet niet die gratis onderhoudsbeurt als u de 500 kilometer heeft behaald! Bent u benieuwd naar ons assortiment, onze prijzen of onze service? Bel naar 020-6191938, mail naar info@bromfietshuis.com of kom langs en besluit direct een Vespa scooter te kopen!