• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Scooter Purmerend

  Koop uw gewenste scooter nabij Purmerend

  Bij Het Amsterdams bromfietshuis, dichtbij Purmerend, vindt u de mooiste scooters, motorscooters en elektrische scooters. Wenst u een nieuwe of een tweedehands scooter te kopen? Een scooter leasen kan ook bij ons. Of breng ons een bezoekje om uw eigen scooter te verkopen. Als BOVAG gecertificeerd en RDW erkend bedrijf, bieden wij ook scooter reparaties aan. Kortom, bezoek vanuit Purmerend onze scooterwinkel voor een prettige verkoop, inkoop of reparatie.

  Een scooter kopen doet u bij ons

  Als u een nieuwe of tweedehands scooter wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op slechts een paar minuten rijden van Purmerend vindt u onze scooterwinkel. Hier staat een ruim assortiment opgesteld van de nieuwste scooters, maar ook vindt u hier enkele kwalitatieve tweedehands scooters. Heeft u al een bepaald soort scooter waar u naar op zoek bent? Wij bieden gewone scooters aan, maar ook elektrische scooters en motorscooters. Benieuwd waar u straks op terugrijdt naar Purmerend? Breng een bezoekje aan onze scooterwinkel, bekijk ons assortiment en laat u desgewenst geheel vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.

  Scooter Purmerend

  Ontdek uw favoriete merk voor in Purmerend

  Onze voorkeur voor bepaalde merken ziet u terug in ons aanbod. Zo vindt u bij ons een kwalitatieve:

  • Sym scooter
  • Vespa scooter
  • Kymco scooter
  • Piaggio scooter
  • Peugeot scooter

  Waar wilt u straks op rondrijden in, van en naar Purmerend? Maak eerst een proefritje vanuit onze zaak. Wilt u meer weten over de uiterlijke kenmerken en de technische eigenschappen van deze merken? Wij vertellen u er graag meer over.

  Uw scooter leasen voor in Purmerend

  Wilt u geen scooter kopen, maar bent u op zoek naar een partij waarvan u een scooter kunt leasen? Ook dan bieden wij uitkomst. Om ervoor te zorgen dat iedereen een scooter kan leasen, hebben we verschillende financieringsmogelijkheden opgesteld. Zo is er de Comfort Lease. Als u voor 36, 48, 60 of 72 maanden een scooter wilt leasen, bespreken we een vast bedrag en een vast rentepercentage met u af. Deze betaalt u maandelijks. Uiteraard mag u ook een aanbetaling vooraf of een tussentijdse aflossing aan ons voldoen. Heeft u al een idee welke scooter u wilt leasen in Purmerend en omstreken? Neem dan contact met ons op!

  Schakel ons in als u uw scooter wilt verkopen

  Dat wij ook tweedehands scooters verkopen, komt omdat wij u de mogelijkheid bieden uw scooter te verkopen aan ons. Dus beschikt u over een Kymco scooter, Sym scooter, Vespa scooter of Piaggio scooter? Dan willen wij graag deze scooter van u kopen. Ook als er sprake is van een defect, mankement of schade. Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een scooterwinkel, -handelaar of -dealer aan wie u uw scooter kunt verkopen. Wij hanteren eerlijke prijzen en bieden interessante inruilmogelijkheden. Wacht niet langer. Rijd direct vanuit Purmerend naar ons toe om uw scooter te verkopen!

  Sluit een degelijke scooterverzekering af

  Sluit een scooterverzekering af

  Wilt u uw scooter laten verzekeren via een degelijke en betaalbare scooterverzekering? Wij helpen u graag aan een scooterverzekering van Unigarant. Deze verzekering, met erg mooie polisvoorwaarden, zorgt ervoor dat u met een gerust hart en goed verzekerd gevoel de weg op kunt in Purmerend. De premie van deze scooterverzekering hangt af van onder andere uw woonplaats, uw leeftijd, eventuele schade aan uw scooter en de nieuwwaarde. Neem het volgende mee als u uw scooter wilt laten verzekeren via ons:

  • Kentekenbewijs
  • Bank- of giropas
  • Rijbewijs of bromfietscertificaat

  Nadat wij uw scooterverzekering digitaal hebben aangemeld, kunt u direct – verzekerd en wel – de weg weer op richting Purmerend of naar een andere locatie.

  Kom langs voor een scooter reparatie nabij Purmerend

  Scooter rijden is pas echt leuk als u zorgeloos op de scooter kunt zitten. Dit betekent dat deze optimaal veilig functioneert. Om hiervoor te zorgen is het van belang uw scooter regelmatig te laten onderhouden of desnoods te repareren. Kom vanuit Purmerend naar ons toe voor een uitvoerige scooter reparatie. U kunt gedurende de reparatieperiode gebruik maken van onze leenscooter. Wist u dat een perfect onderhouden scooter een veel kleinere kans heeft op mankementen en ongelukken? Bovendien krijgt u zo in de toekomst een mooi bedrag als u de scooter bij ons wilt inruilen. Wij raden u aan vanuit Purmerend een afspraak te maken voor kleine reparaties. Dan plannen wij een moment hiervoor in, zodat we al klaar zijn met de klus terwijl u wacht!

  Bezoek onze scooterwinkel vanuit Purmerend

  U begrijpt, u hoeft niet ver te zoeken vanuit Purmerend voor een scooterwinkel waar u zowel nieuwe als tweedehands scooters kunt kopen, (elektrische) scooters kunt leasen, maar ook uw eigen scooter kunt verkopen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een scooterverzekering en/of een grondige scooter reparatie. Bel naar 020-6191938 of mail naar info@bromfietshuis.com. Wij zijn dé specialist als het gaat om een nieuwe of tweedehands Vespa, Peugeot, Kymco, Piaggio of Sym scooter. Breng direct vanuit Purmerend een bezoekje aan onze scooterwinkel!